hatiku berbunga riang



assalamualaikum semua . !
hello , milo, marshmallow !
sihat ? alhamdulillah

eii , bersawangnyer ! blog siapa la nie ?
harap maaf kayy . sejak kebelakangan nie , busy sangat . ni na update 1 entry , tak nak baca ? blah sayang ! =P . nak baca ? kayy . terbaek . ada gak yang nak baca .

kayy , firstly , thanx kepada FOLLOWERS yer , yang kini mencecah _____ terima kasih . jasa anda amat dihargai . ingin follow kembali , tetapi ada problem la . *dah tekan follow , asyik blank je .* bila semua da okayy , fiza akan follow korungs . jangan risau . !

yeah ! penantian kini berakhir . jika dulu , asyik balik lambat garaII latihan bicara berirama . kini ? merdeka ! tapi , kalah la .. =\ lantak la . tapi , thanx pada pertandingan tuh , kerana ia , kami seramai 33 orang pelajar 2KRK , makin erat . 

 *masa nie , semua serentak kott ? tengok balik video yang korang rakam , serius . rindu masa tuh . masa tuh , semua dengar cakap >< nisah jadi conductor*


*SMK PERMATA JAYA , pasukan dia menang kayy . tahniah dan semoga berjaya , beat sekolahII daerah laen pulakk . JOHAN BICARA BERIRAMA*

percaya x , hanya kerana BICARA BERIRAMA , merajuk dengan mak sendiri ? hehe . tuh la hakikatnya , merajuk ngan mak . kenapa ? dia guru SMK PERMATA JAYA la , sekolah dia menang =P

dah ! berhenti cakap pasal benda nie , past is past !
then , fiza nak cerita pasal hari ni pulak . pada 28 Mac 2012 , 
dengan rasminya , tamatlah bulan bahasa . ! guess what ? ><

fiza menang ! hehe . masuk dengan niat nak sijil je ><
1 . menulis cerpen . *dapat no 4 *
2. spelling contest . * dapat no 3 bagi kategori tingkatan 2*
hehe . suka meyh . ! dapat sijil  . dapat hadiah apa ?
lu pikirlah sendiri ;) *gurau*


kayy . stop that story .
yang nie , paling buat fiza geletar kaki , hati berdebar , !
keputusan SDKA !
yups . lepas habis kawad tadi , dengan muka tak malu , 
" abid , aku nak pinjam basikal "
-buat apa ?-
"nak ambil result SDKA la ."
-meh sini , aku tunjukkan-




terus pecut ngan basikal tuh  , dengan member di belakang , ANISAH . sampai je depan pagar sekolah , hati berdebar bagai drum diketuk ketika parti . then , pergi pejabat , bukak kasut , nampak PN YATIMAH . tanye cikgu , 
"saya dapat pangkat 1 x ?"
-ntah . saya pun tak tahu-

seriously , time tu , memang kecut perut . rupanya , ada ramai lagi yang sedang ambil keputusan . tunggu punyer tunggu , dengar nama kena sebut .
-cikgu , tu slip saya . nak ! >< -

dengan rasa berdebar , buka perlahan - lahan , senyum sendirian !
dapat PANGKAT 1 weyh ! tidak ku sangka , tidak ku duga ! alhamdulillah , kejayaan SDKA lebih baik daripada SDEA ! thanx cikgu , sebab cikgu ajar lah saya dapat keputusan nie . terima kasih ALLAH , kerana perkenankan doaku . keputusan fiza ?

KEPUTUSAN   PEPERIKSAAN
SIJIL DARJAH KHAS AGAMA JOHOR 2011

NAMA   : IZZNUR FIRZANAH BINTI ZULLIZAMAN  
NO K.P   : 980515-01-_____  ANGKA GILIRAN : BPS0305059
DAERAH : BATU PAHAT    NO PUSAT  : 0305

DK 101 AL QURAN       2       DK 207 Pend Jenayat         2
DK 102 Pend Tauhid      3     DK 208 Al-Lughatul Arabiah8
DK 103 Pend Ibadat       2     DK 209 Pend Faraid              8
DK 204 Pend Hadith       3     DK 310 Pend Tafsir              3
DK 205 Pend Muamalat 3     DK 311 Pend Sirah                8
DK 206 Pend Munakahat 3   DK 312 Pend Akhlak            2

AGREGAT    : 17               PANGKAT       : 1
            KEPUTUSAN :  LULUS       

                     
                




YEAH ! bebas daripada jajahan SDKA . tahun depan ? 
mangsa PMR , itulah nasib fiza tahun depan .
kayy , sesiapa yang akan hadapi SDKA tahun nie , gud luck yaw . !
terutama adik aku , IZZNUR FIRDAUS ! . 


sekian sahaja untuk entry kali ni ,
terima kasih kerna sudi singgah , baca , dan follow .
amat menghargainya . 
see ya in nextentry . bye-bye .assalamualaikum .
salam persahabatan dihulurkan

cerpen ? tekan sini

No comments:

Post a Comment