pelangi kehidupan =)



dah jawab salam ?
bagus . ! hello , milo , marshmallow . !
sihat ? ;) alhamdulillah .

kayy , update lagi . 
almaklumlah , gadis blogger . *haktuih , perasan*
jupII , ni tak nak baca kann ?
tekan x kecil dalam kotak merah , 
anda dialu-alukan pergi =)
nak baca ?
alahaii , mesty banyak ilmu di dada nie kann ? ;)


kayy , cukup intro yang panjang lebar tuh .
nampak tak tajuk entry pada kali ini ?
yups . PELANGI KEHIDUPAN 




bagus . bukan buta huruf rupanya . hehe ;)
nak tahu tak siapa ? meh sini , fiza kenalkan sorangII







1. family !
kayy . Zullizaman sebagai ketua keluarga , bapa yang cari nafkah . Nor'aini sebagai penolongnya , sentiasa ada saat diperlukan ;) Izznur Firdaus , Izznur Fatinah , Izznur Fatinah yang sering cari pasal . ;) okayy , keluarga aku mungkin tak sebahagia korungs , tapi , yang aku tahu , mereka sentiasa ada jika aku perlukan mereka . =) mama , ayah , akan akak cuba kotakan harapanmu itu.

2. memberII 




* berada dalam batch 6TERBILANG 2010 . rindu saat ini*


* unmatured student ;) *


*wakil dak KAA *
dari aku masuk tadika sehingga masuk sekolah menengah ni , 
aku masih ingat dorang nie . dari darjah 1 hingga ambil UPSR , aku jadi student SK SENGGARANG . best weyh ! rindu ngan mereka semua . ;)

kini ? batch KRK ! gabungan budak2 SK SENGGARANG , SK PARIT KEMANG , SK KORIS , SK PARIT KADIR , SK KG. BARU dan SJK CHONG HWA . yeah ! kamcing ngan dorang . !
 
Niesa , gengs sehati sejiwa . ! Ley happy , sedih , semua ngan kau . ! =) sayang at kau .

3. 10 sekawan


Syera Maza Ainna Izznur a.k.a neweighteen


 Fatty + tyrah = Fattyrah


Zimah , Oyien , Fiqah , Fatin a.k.a Fobiare

okayh ! tue diaa .. 10 sekawan sentiasa menggila di SMKS . 
sentiasa meriahkan kelas . ngeh3x . 10 gadis masuk kawad . !
harap , boleh bersama sehingga nafas tiada lagi ;)
8A dalam PMR , target kami . ! insya'allah .
excited dengan tarikh 24/3 dan 15/5 . 

4.Cadbury

aikk ? nama coklat ? biar betul , fiza .
hehe . sebenarnya . ada maksud yang tersirat la . ngeh3x .
biarlah rahsia . !



sekian sahaja untuk entry pada kali ini .
thanx bab sudi baca ;)
bye-bye . salam persahabatan dihulurkan ;)


No comments:

Post a Comment