SWEETNESS OF SONGS . ;)



assalamualaikum semua . !
hello , milo , marshmallow . 
amacam hari pertama sekolah selepas cuti seminggu ?
best takk ? =P

kayy .new entry lagi .
awak tak sihat ?
g rehat kayy , mam ubat . sian dia =\
awak nak baca ?
scroll ke bawah 
awak tak nak baca ?
ley blah ~ pergi tekan x di kotak merah kayy .


kayy . apa tajuk entry pada kali ini ?
*kelam kabut tengok tajuk balik , hehe*
yups .
sweetness of songs ;)


apa maksud fiza ?
tunjuk sikett muka blur kome semua ~
kayy . muke korungs comel ><"
back to the topic , pada entry kali ini fiza akan kongsikan beberapa buah lagu yang bagi fiza , 'sweet' . hehe . bak kata Yuna , setiap gambar ada lagu . kata fiza , setiap lagu ada kisahnya . betul tak ? anggukkan kepala sikett . 

bagi kategori pertama , lagu MALAYSIA dulu kayy ;)


yups . lagu kak Yuna . Terukir DI BINTANG , bagi fiza , cukup sweet . manis gitu , dia dah ada Qi . sweet couple , suka lagu nie . SIMPLE BUT SWEET ;)


kak NAJWA LATIFF . orang JOHOR mari . hehe . lagu dia sweet gak , cinta remaja la katakann . ;) 


saya suka . ! cinta terakhir , ;)

kayy . tuh kategori MELAYU . ;) sebenarnya , banyak lagi . tapi , blog jadi berat . susah korung na tengok blog nanti , jadi lembab kang . kayy , kategori kedua , INDONESIA .


hehe . lagu ni sweet sangad . thanx kepada imran  , fiza ingat lagi , lagu nie fiza kasi at ex fiza . sekarang ? dia dah happy dengan awek baru dia . ;) dia dah jumpa tulang rusuk dia =')


jalanII at youtube , jumpe lagu nie . seriously , tersentuh dengar lagu nie . aku kan kuat touching ?! kayy . hope korungs dengar la lagu nie . komen sendiri ;)



kayy . pernah dengar kann ? at mane ? cerita Vanilla Coklat ;) hehe . hope korungs suka ><"

kategori ENGLISH .


the cuties song . ! ;) bagi la couple korungs ? single ?
bagi kat member ;)


fiza suke lagu nie . sweet seyh . walaupun tak sampai beberapa minit =')


comel . fiza rasa , ramai dah tahu lagu nie kann ?
sudah ku jangka . comel je , penyanyi dia ? emo girl ><"


walaubagaimanapun , fiza tetap suka lagu nie ,


suka tengok diorang nyanyi . suara masingII , macam penyanyi real . lagu nie ada maksud tersirat , cube pahami lirik dia . Ia mengatakan gadis cantik dengan seadanya mereka , cuma mereka tidak sedar akan itu . ;)


kayy . tuh je , fiza nak kongsikan ,
thanx sebab singgah , baca entry merapu nie .
amat menghargainya .
fiza da dapat result , nak tau ?
tunggu entry yang akan datang ;)
kayy . sekian sahaja untuk entry kali ini ,
bye-bye
salam persahabatan dihulurkan ;)


notabiru:: jangan pegang kekasih anda selagi dia belum jadi halal bagi kamu . <3

1 comment: