famous youtube


assalamualaikum semua !
hello , milo , marshmallow semua . ;)
sihat kann ? alhamdulillah .

kayy , ni adalah hari kedua , fiza hadapi exam .
nervous , happy , sedih , geram . semua ada .
tapi , paling banyak emosi digunakan adalah :
STRESS . !

fiza tahu , korungs pun same kann ? ;)
high five sikett . ceceh . same la titew . ><
bukak blog , pun stress tadi , tetiba keluar lagu Mexico . 
atotoii , blank terus otak nie . ==" tapi , dah settle dah =)
*ops ! citer benda laen lak *

hah ? tak nak baca ?
tak payah susahkan diri di sini ,
sila tekan x kecil yang tertera di skrin anda .
yang dalam kotak merah tuh ;)
nak baca ? 
yeah . ! ada gengs nak baca ;)

okayh . dengan lafaz بسم الله الرحمن الرحيم ,
fiza kongsikan video. yups . sudah bersedia ?

kita start dengan penyanyi , parody dan pengkritik bebas kayy ;)


yups . kenal tak ? dia lah penyanyi lagu Putus Di Twitter . identiti dia masih misteri . siapakah dia ? ENCIK MIMPI


Ainan Tasneem . kenal tak ? mesti tak kann ? kayy , fiza suka lagunya . Aku Suka Dia . tekan jea at nama Ainan Tasneem di entry ni kayy ;)

okay . nie pasangan paling sweet . suka sangat ;)
kak Tasha dan abang Shamim . sepadan taw , duaII minat Manchester United . tekan sini 

okay . tuh orang Malaysia , nie fiza nak kongsikan sorang gadis luar negara ;) baru 12 tahun kayy umurnya .

 bagi kategori parody pulak , inilah video yang smart ;)


hehe . suka sangat dengan video ni . jika stress , bukak jea video ni . konfirm terus happy . !

video seterusnya pulak dilakonkan oleh Amir dan Rosniza .kayy , ni pun syok jugak . secara automatik , mereka dikenali sekarang ni ;) untunglaa . tekan sini

okay . video terakhir bagi kategori ni adalah , abang Akwa . video apa ? tekan sini


kategori pengkritik pulak . jeng3x .
siapakah ?



ABANG LUTHFI . tekan sini ;) abang kacak lagi bergaya nie mamat Malaysia taw . muka ala-ala korea sikett . best !

Abang Anwar . ini pun Malaysian , study at luar negara aww . ;) tekan sini

Abang Aiman . hehe . semua lelaki . perempuan tak de ke ? kurang memuaskan la . hehe . tekan sini kayy


okayh . !
sekian sampai di sahaja entry ,
fiza nak folowII blog orang laen ;)
nak study untuk exam esok .
btw , all the best untuk korungs yang hadapi exam kayy ;)
terima kasih kerana membaca kayy 
bye-bye . salam persahabatan dihulurkan


4 comments:

  1. Berusaha tau untuk exam.....

    P/S : saya pon nak jadi bintang Youtube!

    ReplyDelete
  2. mat luthfi best! :D

    ape2 pun, gud luck exam. :)

    ReplyDelete
  3. @detectivefiqa : thanx ya
    @mohdridhwan : thanx ya . gud luck dlm jd bintang youtube ;)
    @ika : taw xpe

    ReplyDelete