serba bahagia .





tok3x . assalamualaikum . 
hello , milo , marshmallow . 
apa khabar korungs ? sihat ?
alhamdulillah .
sakit ?
take a rest kayy n makan ubat .

hehe . rindu sangat-2 at blog nie . dah lama ta update . bersawang pulak blog nie ><" . amacam ? oke tak wajah baru blog nie ? baru dinaik taraf ? tekan sana , tekan sini , inilah hasilnya . ><

kayy . stop membanggakan blog sendiri . ><" . nampak tak tajuk tadi ? bukan sahaja nampak , malah membacanya sekali . tak gitu ? ;) . *fiza banyak merepek*

SERBA BAHAGIA 

kenapa ? salah ke , fiza bahagia ? tak la . sebenarnya , pada 15 Mei yang lepas , genaplah umur fiza yang ke - 15 tahun . tua kann ? tapi , ta de kedutan lagi di muka yer =P . okayy . 

1st wisher & gifter . 


nampak ? hehe . full name lagi . kawan yang umurnya tua setahun . tengs for the cadbury ><" . moga kau akan dapat kejayaan yang cemerlang dalam PMR .


2nd wisher .



gadis ayu nie , Anisah namanya . cun kann ? ;) tengs tau . ingat jugak bufday aku . ><" . dia punya bufday wish paling panjang dan membuat fiza terharu . tengs jadi kawan aku . ;) dia pun bagi kita cadbury . ><"


sebenarnya , ramai yang wish . tapi , mampu selitkan nama mereka sahaja . lau nak letak semua nama , tak cukup 1 entry nie ><"
dan seharusnya , fza dapat hadiah . kebanyakkannya , member bagi coklat . sweet la korang . <3






ini akak biskut ! sayang sama kamu la . tengs for the coki-2 . amat menghargainya . ;) 




hehe . tengs kepada semua pengucap bufday , pemberi hadiah n sama maksud dengannya . cukuplah korang ingat , itu pun dah buat fiza happy . tengs once again . 






btw , na gtau , saya dah ada pakwe sebenarnya . siapa ? bak kata Dato' Siti Nurhaliza , biarlah rahsia . hehe ><"
jika hubungan kitorang cukup setahun , baru fiza gtau kayy . dun worry . korang akan tahu juga nanti . <3
doakan lah hubungan kitorang serta exam fiza yang dah nak habis nie . ><"




sekian sahaja untuk entry pada kali ini .
tengs sudi singgah n baca .
maaf jika salah ejaan , buat korang sakit hati yer . 
see ya in next entry . bye-2 . salam persahabatan dihulurkan .



No comments:

Post a Comment