COLOURFUL STORY

Izznur Firzanah menaip ..

pada 4 OGOS 2012







tok3x . assalamualaikum . 
helo . milo . marshmallow .
yezza . fiza kembali lagi ! 


yups ! dah masuk bulan ogos dan . alhamdulillah . masih bernyawa kan kita semua . insya'allah , ramadhan dan syawal masih boleh kita sambut :3 .
jyeahh ! tengok header ? comel tak ?
yups . baru edit sikit ><" header dan button kecil di belah kanan , bahagian bawah bertukaq menjadi panda . ><"
VIRUS MR PANDA melanda diri ini . mwehehe 


by the way , sekarang ni hari yang ke 15 dalam bulan Ramadhan kan . maknanya dah separuh bulan korang berpuasa , OHSEM ! *tepuktangan*
tapi , bukan topik puasa yang fiza nak pot pet kan di sini .
jeling tajuk entry , COLOURFUL STORY



My grandmother lives at snowy place . She is so lonely . Until one day , RainbowMan came . She felt happy . He gave her a bouquet of icy flowers as a present . Out of the blue , there were colourful flying bears went to my grandmother . The bears were dancing around her . RainbowMan took her a ride by using some fluffy clouds . She impressed with beautiful scenery from upthere while the bears followed them from back . As they flew freely , they dropped by at Crystal Castle . As she stepped down in front of the castle , she turned into pretty , young princess . She walked into the castle and the music turned on . She started her steps to dance . A handsome prince came and kissed her hand . RainbowMan told te prince that the 'young princess' is lonely . She lost her beloved husband on her birthday . 


jika korang tak faham cerita ni , ringankanlah tangan tu ambil kamus , selak dan cari makna kayy . mwehehe . actually , karangan ni fza buat sendiri time tuisyen subjek Bahasa Inggeris . cikgu bagi 4 perkataan , GRANDMOTHER - PRESENT - BEAR - BIRTHDAY . maka tercetuslah ilham dan , tersiaplah essay tu . cikgu puji "sounds like a fairy tale. good" 


okayy . sekian sahaja untuk entry pada kali ini .
see ya on next entry . bubye . salam persahabatan dihulurkan . 


No comments:

Post a Comment