random awesome !

Izznur Firzanah menaip ..
15 Jun 2012 




tok3x. assalamualaikum semua !
hello , milo , marshmallow .
sihat ? alhamdulillah .
sakit ? g rehat , makan ubat taw . cepat sembuh ;)


oke . fiza update lagi story di blog ini .
tak suka ? dipersilakan tekan x yea . ><" 
kayy . dah lama tak update , apa khabar korang ? pasukan EURO korang menang ark ? dah dapat result exam ? *jadi Inspektor Tidak Bertauliah , banyak pula soalan yer ==" *
rindu tak pada fiza ?
kalau rindu , cakap rindu . tak baek tipu diri sendiri . 
haha . perasan kann . aku dirindui ? harapan lha .. =.=


tengok tajuk entry , RANDOM AWESOME . 
apakahh itu ? sebenarnya ambil sempena tajuk lagu Yuna . 




jyeah ! aku suka versi cover by kak NL niyh ;) . oke . sambung cerita . sebenarnya , fiza nak cerita pasal benda nie




nampak tuh ? kami di DUNIA BASAH . atapun bila dienglishkan jadi WETWORLD . Cuti 2 minggu lepas , fza cuti at situ jea . ><" . gempak aww . nampak klon Hazama versi perempuan . MR GEPENG banyak , MRS CUN pun banyak ;)


oke . stop kisah lalu =P . buka cerita baru pula . 
baru tadi dapat benda free . untung kan ? dapat benda free . apa yang fiza dapat ? MIGRAIN free . =.=" . 'untungla sangat' . tangan di shoulder , eye ke atas . >< . kenapa dapat Migrain ?
sebab benda alah minatang nie ..




apakah itu ? kurang jelas yer . klik gambar untuk tumbesaran yang lebih jelas . ;) . nama permainan tu CATUR BISTARI . kayy . apa kaitan benda tu dengan fiza ? macam nie lha , kan baru-baru nie ada HARI KOPERASI SEKOLAH kann ? sekolah fiza adakan pertandingan Catur Bistari nie . so , fiza masuklah . ingatkan senang , rupanya susah ==" . migrain jadinya . macam main saham . smart lha jugak . kayy . cuci mata anda dengan gambar-gambar ni yea . 



oke . actually , beg member fiza . jeles ngan dorang . nak jugak beg macam tuh ><"



khusyuk betol dorang ni kan ? >< siapa depa ? depa adalah rakan sekelas fiza . 


oke ! dah puas cuci mata ? ;) . btw , fiza sedikit frust nie . awat ? result exam teruk ==" sadis jea . nak tahu result fiza ?
oke . seriously , jangan terkejut sangat kayy . IQ fiza agak low . tak pandai macam korang . 2A 3B 3C . teruk kan ? sadis jea . ==" . tak pe , exam akan datang , fiza nak buat yang terbaek . nak tebus kekalahan . ==" 


oke . jari dah penat menaip , otak dah penat berfikir . 
sekian sahaja untuk entry kali ini . tengs sudi singgah n baca . see ya in next entry . bye-bye . salam persahabatan dihulurkan .



No comments:

Post a Comment