ohsem !

Izznur Firzanah menaip ..
10 Jun 2012 




tok3x. Assalamualaikum semua . 
Hello , milo , marshmallow . 
sihat ? alhamdulillah .
sakit ? take a rest kayy ;)

yezza . fiza kembali lagi menaip ;) . bosan ngan facebook . curang ngan blog kejap ><" . amacam cuti korang ? best ? untungla . fiza g wetworld jea cuti nie =/ . whateva lha . hari ni hari AHAD . esok ? ISNIN ! cuti sekolah pun telah tamat . SEKOLAH menanti kehadiran kita ==" homework korang apa citer ? dah siap ? ohsem ! naek sekolah , pasti ada banyak kerja rumah menanti . wtf ! welcome to facebook =P . kenapa makin banyak kerja rumah ? sebab keputusan peperiksaan keluar . mestilah kena buat banyak pembetulan ==" . adat sebagai pelajar la kann . pelajar asrama pun telah hilang dari dunia facebook kan ? tunggu cuti yang akan datang <3


oke . by the way , sekarang ni musim bola kan ?
Hari JUMAAT yang lepas , pasukan HARIMAU MALAYA kita berlawan dengan pasukan SINGAPURA . tetapi seri . satu sama . sokayy . ><" MALAYSIA BOLEH ! ceq sayang hangpa . >< 




yeah ! nampak gambar tuh ? yeah ! musim EURO kembali . =="
aku tak minat EURO . korang ? minat rupanya >< tak minat ? kita geng la ;)  . oke . bagi korang yang minat EURO , pasukan mana korang pilih ? wait ! ada benda khas untuk korang <3


GROUP A


Greece

POLAND 

Republic Czech

Russia


GROUP B 

NETHERLAND

GERMANY

DENMARK

PORTUGAL 

GROUP C

CROATIA

ITALY

IRELAND

SPAIN 

GROUP D

ENGLAND 

SWEDEN 

FRANCE


UKRAINE

cantek kan ? comel-2 belaka . semua doodle nie direka oleh ABANG FIZ  .  oke . hope team korang minat itu jadi juara kayy .amin ~ .UPSR , PMR dan SPM kian hampir . all the best untuk korang kayy . fiza calon AKHIR PMR tahun depan ==" . sekian sahaja untuk entry pada hari ini ;) pada sesiapa yang akan ambil periksan esok , semoga berjaya . oke . see ya in next entry . bubye . salam persahabatan dihulurkan .







2 comments: