sekian lama :P



tok3x . assalamualaikum holla semua ! fiza's here :P see ? sekian lama menghilang . almaklumlah , pmr candidate lah katakan . puihh :P jijik ayat . haha . tapi betulla . entry kali terakhir pada bulan 5 , tapi entry bulan 4 . sekarang bulan 7  dah . tapi nak update cerita lama . boleh la kan ? blog aku :P

anyway , amacam lagu blog yang baru ? ceria je bunyikan ? biasalah . crush aku nyanyikan . siapa ? aku cerita kang tak percaya , diam diam je lah :3 *ayatgebang* macam belajar baca huruf pun iye lagu niy . tapi lirik dia sweet bhai . A B C D E F G H I love you :* kelip mata sikit . cair tak ? ;) 



stop mukadimah melalut kau sayangs . terus kepada isi :3 oke . seperti yang korang tahu *ehh tahu ke ? O.o* bahawa 2 Julai yang lepas telah diadakan pertandingan bicara berirama peringkat daerah . dan guess what ? Smk Senggarang join lah . and of course , conductor lagi comel molek kebabommm *nah besen , muntah cepat !* iaitu Izznur Firzanah . haha gorgeous kau :P dalam pukul 7.15 lebih , dah gerak . ehem ehem , dapat free chocolate :3 naik bas , macam biasa , check anak2 tiri cukup ke tak , baru boleh gerak . driver bas tuh ohsem . naik bas macam naik roller coaster . semua bonggol dilanggarnya , dah la aku duk belakang . mantul kau -..-''



sampai sane , daftar , macam biasa , utamakan anak tiri dulu .then duduk ramai ramai , giliran no ke 4 . duduk di antara SMK Permata Jaya dan SMA Parit Raja . senyuman dorang comel ^^ kalah kakton :P
nervous ? lumrah . tapi chill . dah buat terbaik and the result is takde tempat . anyway , congrats k SMK Permata Jaya , johan ^^  . walau apapun , saya berbangga kerana dapat mewakili sekolah ^^ 



cerita hari ini adalah Sukan Tahunan SMK Senggarang . saya , Jemah , wartawan bagi rancangan Kebabom kauu :P melaporkan bla bla bla . tamat :3 oke oke . jangan buat muka . seriously , macam tak tahu nak update apa pasal sukan ni . almaklumlah jadi usahawanita *ade ae perkataan tu?* seharian . cewahh . setengah hari je kot . so ape ape yang berlaku di padang , macam angan begitu sahaja :P actually , nama gerai Superb Stall tapi tak dinyatakan -.-" lokasi ? tak strategik langsung , tapi nasib baik pandai goda pelanggan :O haha . jual apa ? aiskrim , mihun sambal telur puyuh , nasi goreng ayam , bubble rice dan vanilla float :3 dan , jiran niaga di hadapan kami sangat ohsem orangnya ^^ .tak tahu nak update apa lagi . tengok je la gambar :P 


muka muka orang memekak tadi :P

pertandingan bagi kawad beruniform dimenangi oleh Kor Kadet Polis , diikuti Persatuan Puteri Islam dan Persatuan Bulan Sabit Merah . maskot terbaik dimenangi oleh pasukan Waja (kuning) iaitu Spongebob Squarepants :* anyway , pasukan rumah Hijau dapat no 4 . oke la uh ^^ . johan keseluruhan pasukan Ungu , Persona . anyway , wish me luck for gerak gempur tomorrow . muah muah :* hee thanks for reading . very appreciate that . till then , good bye and assalamualaikum :D

saya teringin nak tengok Despicable Me II . childish ? eh . comel ape :3

No comments:

Post a Comment