growing up :3


assalamualaikum semua . holla ! yezza . saya kembali menaip lagi . hehe :3  jyeahh . ini entry pertama untuk tahun 2013 ni . rasa macam tak percaya pula yang sekarang ni dah bergelar pelajar tingkatan 3 ?! -..-'

alhamdulillah . sesi persekolahan yang baru bermula , berjalan dengan lancar :) lepas rindu pada rakan kelas . soalan pertama bila jumpa depa , "wey , hw cikgu bagi tahun lepas , dah siap ?" . bukan nak tanya sihat ke , cuti kat mana ke . haha . normal la kann >.<"  macam biasa , perhimpunan sekolah . cikgu siap sediakan slide show lagi :3 PERHIMPUNAN KALI PERTAMA TAHUN 2013 :3 see ? cikgu pun excited k . haha .  SMK Senggarang dapat cikgu baru . *itu pun nak kecoh -..-* ada 4 orang semuanya . then , cikgu paparkan perbezaan PMR dalam beberapa tahun ni . target untuk calon PMR 2013 pun dah siap . baca target uh , sesak nafas dibuatnya . gila tinggi target dia ?! fuuhhh . sabar je la . lepas tu , pemberian hadiah kepada pelajar cemerlang PMR tahun 2012 . congrats meyy :D 

habis sesi perhimpunan , masuk kelas . agak penat tuk sampai ke kelas . -..-' almaklumlah dah lama tak naik tangga semua . bersemput-semput eden -,- . masuk ja dalam kelas , berebut tempat duduk . normal case . hehe . peace yaw . kesimpulan : kelas ni lagi besaq dari kelas tahun lepas . kesimpulan diterima :) berita baik : kelas 3krk cukup 34 orang pelajar . tiada yang turun kelas . yeahh ! *tepuktangan* berita buruk : kerja rumah makin banyak kerna PMR -..- bagus sangat (Y) 

semua guru yang mengajar ktorang , best oo . they ' re the best lah :D anyway , pada hari Jumaat yang lalu , 4 Januari , ada majlis persaraan untuk seorang guru . siapa ? Pn Cheng . err . macam la korang kenal :3 hehe  . ada la juga dia luangkan masa dengan ktorang . itu pun sekejap ja . masa belajar Kemahiran Hidup di bengkel :3 


gambar tersebut , dapat dari facebook cikgu k . bukan dari kamera fza . awal tahun kena baik . pertengahan baru nakal :3 hehe . gurau semata k . yes . depa kawan sekelas saya . any problem ? :3 jawatan kelas , semua sudah diisi :D anyway , hope ktorang dapat mengatasi rekod abang , akak senior yang lepas . doakan  batch '98 k . PI YEMM ARR . eh , buang tebiat ae , Izznur ? PMR la . k baru betul :3 last batch tu -..- batch '99 dan batch seterusnya dah kena dengan PBS kann ? fuhh . advanced gitu :)

anyway , jika korang ada masalah dengan subjek yang tak berapa faham . macam aku yang kurang faham math -..- . korang boleh amalkan doa ni k :D

Wahai Tuhanku, kurniakanlah kami fahaman nabi-nabi dan hafalan para rasul serta mendapat ilham dari para malaikat yang hampir dengan-Mu '.

okie . sekian sahaja untuk entry pada kali ini . thanks sudi baca k :) amat hargainya . bye-bye . assalamualaikum :*

2 comments: