thanks for the memories




tok3x assalamualaikumm semua !!
helo , milo , marshmallow . 
woot woot dah lama gila tak update kann , 
rasanya genap sebulan blog ni dah bersawang . 
anyway , blog ni dah bertukar wajahh . 
tak la ubah sangat , edit sikit-2 jea ><"
lagu blog okie ark ? nyanyian oleh kak Tasha Mansahar yang sweet omey uh :3


WO XIANG NIAN NI 

hangpa tahu dok maksudnya ? *loghatbercampur* 
jyeahh . try talking like chinese ><" aumm aumm .
oke . ini pun ambil dari novel jea . maksudnya dalam bahasa Melayu , 
Saya Rindukan Awak , atau english says I Miss You . 

haha . of courselah rindu . rindu at budak-budak TEENAGERS yang ting-tong uh . mwehehe :3
rindu nak merepek bagai dengan korang , rindu nak luahkan masalah pada korang . 
"rindu ... rindu serindu-rindunya ..." 
ehh , kumpulan SPOON masuk line sudahh ><"
rindu dengan suasana sekolah . 
rindu dengan kekecohan di kelas 2 KRK . 
rindu nak dengar cikgu bebel . 
rindu nak dengar amanat pengetua ?
*maaf itu tak termasuk dalam senarai :3 *

anyway bagi budak-budak sekolah rendah , korang baru start cuti kann ?
bagi kanak-kanak lelaki , masa cuti nilah akan adanya satu upacara untuk mendewasakan mereka . haha . iaitu upacara berKHATAN . ><" buat chill , buat cool , hadapi dengan tenang :)
bagi budak-budak UPSR pula , lagi 2 minggu baru keluar result kann ?
debaran makin terasa . insya'allah keputusan tu berbaloi mengikut usaha korang :)
bagi budak-budak sekolah menengah kecuali pelajar tingkatan 5 dan 6 , dah dapat cuti awal kann .
jyeahh ! freedom :3 
bagi budak PMR , masa ni lah nak cari kerja kann ? itu pun kalau rajin lahh .
budak SPM dan STPM dah berhadapan LEMBAGA masing-2 :3

OUR MEMORIES


ini gambar hari terakhir di sekolah . sesi autograf di kasut =.=''
kreatif ark ? -,-'' mohon jenama Everlast , Converse dan seumpamanya , sila buat corak sedemikian . 
lain daripada yang lainn . insya'allah pulangan yang lumayann . :3


ini kenangan masa sambutan Hari Raya di sekolahh . bila dah habis sesi persekolahan , baru nak tukar baju raya . ><" segan kott . masing-masing pakai baju sekolah , fza dengan trah je yang pakai baju raya -,-''


ini kenangan semasa sambut bufday budak bernama Noor Athirah Asyiqin .
habis minah uh kena dengan tepung :3




yang ni kenangan semasa DR SMS datang ke SMKS . wkwkw . macam ada chemistry je kann ><"
DR Syeikh Muszaphar Syukor ke Sekolah Menengah Kebangsaan Senggarang :3


yang ni kenangan tyme Sukan Tahunan Sekolah . masing-masing masuk kawad auw . ><" ton muka masing-masing lebih kurang je . haha .


ini golongan cerdik pandai ><" ada prob dengan homework yang susah nak buat , terus jumpa depa . depa can help you ;) insya'allah .


gambar curi . main snap je :3


ini suasana kelas 2KRK . budak lelaki kelas fza memang sikit . =.=''  
aku rindu kekecohan yang kita semua  buad ><" . ehh , semua ke ? 


mwehehe . alim sungguh depa kann . ><" *ayatbodek*
sorry la , imamnya tersorok at depan nun . 

act , banyak kenangan dengan korang . hope dapat jumpa korang next year dalam keadaan yang sihat , cukup anggota badan . harap dapat sekelas lagi dengan korang . :') insya'allah 3KRK tahun depan akan mempunyai 35 orang pelajar . aminn :) banyak kenangan dengan korang sebenarnya . musim cuti ni , aku akan rewind segala kenangan kita . kenangan form 2 , dahh . next entry , kenangan form 1 pulakk :3 


Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih dan Penyayang
Sampaikan shalawat kepada Rasulullah dan keluarganya

Ya Allah, bimbinglah daku untuk bersahabat dengan orang-orang yang berbuat kebajikan. Jauhkan daku dari persahabatan dengan orang-orang yang berbuat kejelekan. Curahkan kepadaku rahmat-Mu sampai hari kiamat, dengan Ilahiyah-Mu wahai Tuhan semesta alam.


 insya'allah , our FRIENDSHIP till JANNAH

moga kejayaan milik kita semua :) 
SPM and STPM candicates , do your best , you re awesome .
UPSR and PMR candicates , spend your time with good things . 
see ya on next entry . bye-bye . assalamualaikum .
salam persahabatan sentiasa dihulurkan :)



2 comments:

  1. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete