cantik atau jelik ?


assalamualaikum semua . !
tak jawab , dosa taw ! bek jawab salam ue ;)
holla . wassup2 sis , bro . !
sihat ? alhamdulillah .
 
hehe . dah lama tak update blog buruk nie ,
rindu na merapu at sini lagi =="
so , hari ini akan update story .. !
tak nak tahu ? 
blah yer wahai budak cute . ! ;)
awak yang sedang baca nie ,
thanx yer . ^^


pada tanggal 6/1/2012 .. ! iaitu hari JUMAAT , terjadilah suatu peristiwa .. ! yang dialami oleh semua pelajar LELAKI SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SENGGARANG . ! haha . nak tahu kenapa ? jup2 .. ^^


amacam ? smart kan .. nie belum fiza letak gambar senior atasan lagi . ! lagi smart . ! perkenalkan , ketua kelas 2KRK , MUHD MURDZAKHILI B ELIAS . ! nampak ? pertama kali taw SMKS buat macam nie pada murid2 belah pagi . LELAKI diwajibkan pakai seperti gambar di atas . haha . comel korungs pakai baju ue . 

okay . ! berhenti cakap pasal pakaian ==" . selain tuh , hari nie juga , fiza dan rakan2 hias kelas . tapi , belum siap sepenuhnya . ! penad seyh . ! hias itu , ini dan sebagainya .. !









nampak ?? itu jea yang ktorungs sempat hias . ! 
tak pe la .. next week ada lagi . !
jadi pelajar memang tugas yang mencabar kan ?
homewrok menimbun . !
dengar bebelan cikgu .. dan macam2 lagi la =="
betul tak ? ;) hehe !

sekian sahaja untuk entry pada kali ini .
minta maaf jika ::
tersalah ejaan ,
tersilap fakta ,
entry tidak menarik ,
bukan kawan yang baik
terima kasih kerana ::
sudi hadir ke blog ini ,
baca entry ini ,
jadi kawan fiza ,
doakan kejayaan fiza ..

see ya in next entry ,
insya'allah . 
bye-bye

salam persahabatan dihulurkan .

No comments:

Post a Comment