introducing !


assalamualaikum semua !
wassup .
sambil tgk upin ipin nie ,
fiza nak wat entry baru .

nak baca ?
jums ^^
tak nak ?
bye-bye ..


perkenalkan !!!!!!!

see ?? nampak kan ??
sweet couple selamanya !
mereka adalah ibu bapa fiza .

yang cantik lagi cute , NOR' AINI BT HUSSIN . (25/4/74)
yang kacak lagi bergaya , ZULLIZAMAN B ARSHAD .(8/1/==")
mak fiza seorang guru aw . bertugas di SMK PERMATA JAYA . anak murid dia ke ?? banyak tak homework ? ;)
ayah pula sebagai anggota polis . di Ibu Pejabat Daerah Batu Pahat . ! memang tegas lah dorang nie . ==" tapi , kasih sayang mereka tiada bandingan . sayangilah parents masing2 !


ok ! itu budak lelaki kan ?
nama dia IZZNUR FIRDAUS . adek pertama aku .
budak nie calon UPSR tahun nie . result dy ? not bad lha . dapat 3A 2B . ok la ue , itu yang dia usahakan selama nie . budak nie nakal ! kalau marah , jangan dekat aw ! ><" apapun , dia nie budak baek .dan NAKAL ! =P dilahirkan pada 14/10/1999


budak nerd berkeliaran . berhati-hati lah yer . !
ok , nie adek kedua fiza . name penuh dy IZZNUR FATINAH !
baru berumur 7 tahun . tarikh lahir , 13/4/2004 . budak nie memang ngade2 cket . tapi , baik lah jugak . peminat tegar angry bird ! tengok la gambar at atas nie ? =="


budak yang cun-melecun nie , bukan MIA SARA ! budak kecik nie bernama IZZNUR FAIZ ZARIFAH . ini adek yang terakher ! 
dia baru berusia 3 tahun . dilahirkan pada 23/2/2008 . dia nie manja sangad . dia peminat tegar KUCING ! >< . siap ada lagu lagi untuk kucing . hehe .


itu pulak adalah pemilik rasmi blog ini !
hehe . saya fiza ! nama penuh > IZZNUR FIRZANAH . 13 TAHUN . 15/5/1998 . yups ! fiza nie jenis macam mane ? ntah . fiza pun tak tahu . ><" adek beradek fiza unik kerana nama masing2 hampir sama . iaitu IZZNUR . ia adalah gabungan nama ZULLIZAMAN & NOR' AINI . fiza nie calon akher PMR pada 2013 . doakan fiza yer


sekian sahaja entry pada kali ini !
hehe . 
fiza kenalkan semua ahli keluarga kecil fiza nie !

sekian sahaja untuk entry pada kali ini .
minta maaf jika ::
tersalah ejaan ,
tersilap fakta ,
entry tidak menarik ,
bukan kawan yang baik


terima kasih kerana ::
sudi hadir ke blog ini ,
baca entry ini ,
jadi kawan fiza ,
doakan kejayaan fiza ..

see ya in next entry ,
insya'allah . 
bye-bye
salam persahabatan dihulurkan .

No comments:

Post a Comment