tak ku sangka , tak ku duga


assalamualaikum semua !!
hello .. =)
wassup ??!!

okay2 , fiza tak sabar na story niyh ..
tetapi , sebelum itu ..
korung nak baca ke ??
nak ??
sila scroll ke bawah .
tak nak ?
get oud from here . =P

hehe ..
dah baca tajuk entry ?
yups .
tak ku sangka tak ku duga

yups ..
fiza tak menyangka followers genap 200
THANK YOU DAMN SO MUCH.
hehe .. 
ada jua yang sudi follow blog buruks nie .
okay !
stop talking about this blog , fiza !


sebenarnya , fiza nak share pasal 
RESULT UPSR .
yups ...

okay ! seriously !
aku tak sangke ramai LELAKI 
yang dapat 5A
tahniag lah kepada korungs semua .
jangan lupa cikgu2 ,
diorung yang ajar korungs selama ini sehingga dapat pencapaian yang cemerlang itu . =)

result adek fiza pula ....

hehe .. tak nampak kan ??
result dia ...
3A 2B 
congrats lha budak ! hehe ..
tu lah result dia ,
setimpal dengan apa yang dia usahakan . =)

nak tahu pencapaian sekolah lama fiza ? (SKS)
>>14 orang 5A
>>12 orang 4A

hebat lah korungs ..
yang paling tak sangke , budak yang KAKI ONLINE ,
dapat 5A .rezeki kau lah budak . hehe ...
yang laen ue , jangan khuatir yer ..
perjalanan korungs panjang lagi .
maybe , ada hikmah di sebalik semua ini . =)

batch fiza tahun lepas pun lebih kurang jugak ngan dorg .=)
(hiraukan gambar nie , dah serabut jadinyer)

haha ..
itulah gambar tahun lepas .
>>16 orang 5A
>>10 orang 4A

same je ngan result tahun nie . =)

khas untuk adek2 ku di SKS yang akan menginjak ke alam remaja . =)

:: JANGAN LIHAT APA YANG TELAH KAMU USAHAKAN , TETAPI ,
LIHATLAH APA YANG BELUM KAMU USAHAKAN ::

>UPSR korungs dah jawab kan ? ada banyak lagi jenis peperiksaan yang belum korungs tempuhi . =)

btw ,
sekalung tahniah untuk korungs . =)


sekian sahaja entry fiza pada hari ini .
nak ngadap facebook pulak . =)
thanx ya sebab sudi baca entry fiza . =)
see ya in next entry . =)

gtg !
bye - bye ..
assalamualaikum .

sambutlah salam persahabatan daripada fiza .

No comments:

Post a Comment