result ......

assalamualaikum semua .. apa habaq ?? hehe .. hari ini adalah "candid day" .. awat nya ?? sebab hari ini adalah hari kemuncak kokurikulum .. (ye ke ? ta tau2 ;P) best lha .. candid ngan korungs .. serba hijau semuanya .. belum upload at facebook lha .. esok2 , baru upload yer sayangs .. ;P  ngan persembahan band , gamelan dan ....M A G I C  ... sangad hebat .. memang terbaek lha .. thumb's up guys .. sape kate org johor ta ley wat magic ? hehe tapi !! bukan itu yang fiza nak story ngan korungs .. >> larh , fiza nak story apa sebenarnye niyh ?? hehe .. jums , cuci mata jup =)




dah puas ?? hehe .. 1 gambar je .. =P 
okayh2 , back to the topic ..  R E S U L T ..
result ue maksudnya keputusan .. (bila masa jadi kamus niyh ?)
hehe .. sebenarnye .. fiza dah dapat result exam !! =0


yezza !! kecut perut eden .. tak sedia lagi nak amek exam ... nak tahu result fiza .. senang je .. scroll ke bawah yer ><"


science :: B/79 !
dapat jua gred B sebab dulu .. selalu dapat C .. tak puas hati lha .. fiza nak A , tapi , tak pe lha .. bersyukur dengan apa yang dapat .. =)


mathematic :: 62/C
haha .. amek kaw !! berangan sangad nak dapat B .. sorry ma , tak dapat puaskan hati mama .. sabr je lha ngan anakmu ini .. okay lha ni , dripada markah dulu . 54 ! grr ! --"


geografi :: 55/C
yang nie lha tak best .. markah paling terburuk !! grr !! ni la , first time dapat C dalam geo ! sorry , cikgu .. tersangad sorry . sebab saya wat tak kesah je pasal geo niyh .. ><"


kemahiran hidup :: 69/B 
;P !! dulu , dapat A .. last exam lak , wat hal .. pergh ! sabar je lha . btw , thanx cikgu ! sebab ajar saya dengan berdedikasi =)


sejarah :: 73/B 
yeah !! akhernya ... dapat B jugak .. selalu dapat C . thanx teramat kat cikgu2 sebab bagi nota2 ringkas . =)


pendidikan islam :: 82/A !
alhamdulillah , dapat A .. ngam2 je ue , ta ley suka sangad . btw , markah ni pun merundum .. ="(   tak ley jadi niyh !! grr ! ><"


bahasa melayu :: 85/A
yang niyh paling suka !! dapat jugak A .. dulu asyek B je .. thanx cikgu !! sebab sudi beri peluang kepada fiza untuk merasai gred A dalam bahasa melayu . =)


bahasa inggeris :: ????
hehe .. yang niyh biar kosong .. teka lha sendiri .. sebab fiza sendiri belum dapat keputusannya .. harap sesangad dapat A .. CIKGU HIKAM ! tolong realisasikan harapan saya tuh . hehe =)


itulah keputusan fiza dalam peperiksaan akher tahun . alhamdulillah , semua subjek lulus . (paper BI belum tentu ={ )
congrats !! untuk semua kawan fiza yang berjaya menempuhi peperiksaan kali ini .. tak pe , walaupun kurang memuaskan , sekurang-kurangnya , kita mencuba . =)  harap sangad kita bersama lagi untuk menjadi rakan sekelas (krk) pada tahun depan . love you , friends .
kita berkawan sampai kita gila yer .. haha . dengan bangganya , fiza berkata :: SAYA ADALAH CALON AKHER PMR IAITU PADA TAHUN 2013 , KEMUDIAN PMR AKAN DIMANSUHKAN :: Harap2 , kita bersama menempuhnya .. 


tidak lupa jua kepada calon2 SPM kerana SPM akan melawat korungs pada minggu depan =)  good luck yer ~ calon2 STPM jua .. good luck ~ korung boleh melakukannya . =)


nah ~ sebuah lagu khas untuk pembaca di blog fiza niyh . dan kawan2 semua !! jika nak dengar lagu niyh .. 'pause'kan lagu di music player ue .. kemudian tekan 'play' at video ue k ??
hehe .. semoga terhibur =)


sambutlah salam persahabatan daripada fiza .

No comments:

Post a Comment