last day =)


assalamualaikum semua !!
good afternoon ..
sihat na ~
selamat menjamu selera ... =) 

hehe .. na story something niyh ,
jika mahu tahu ?
baca lebih lanjut ke bawah ..

tak ingin na baca ?
blah dari blog saya . =)

nampak kan tajuk entry pada kali ini ??
bagus !! =)
last day 
kerana ......

HARI INI HARI TERAKHIR BERSAMA KAWAN KELAS KRK DI SMKS .

yups !!
sedih ?? tak de maknanya ,
tyme last day lha kena happy2 .. hehe
memang terbaek lha korungs .
pedulikan orang cakap pasal kelas kita .
mereka tak rasa apa yang kita rasa selama ini kan ?!

dan pada masa yang sama ..
bebelan cikgu masih tersemat di dalam otak !
"awak semua harapan sekolah , calon PMR dan bla .. bla..."
thanx cikgu . akan ku kenang pesananmu itu . hehe

tanpa melepaskan peluang .. 
cikgu memberi kerja rumah
HEHE .. 
kau ada ?? =P

okayh ! tension !
tetapi , cikgu memberi melalui ..

yups . 
terkejut ark ??
tak penah2 cikgu bagi kerja rumah melalui blog ..
thanx ya cikgu HIKAM 
(that my sir . )
ini link blog dia .. >http://cikguhikam.blogspot.com/

so , apa lagi 1KRK ??!! 
jums buat homework ..
>>tahun depan lha fiza wat =P hehe


homework dah dapat !
cuti bermula sekarang .. tetapi tak dilupakan SDKA ..
exam ue .. =( , baru na enjoy !

rasanya , itu je kot ..
fiza na share ngan korungs .. hehe ..
sorry lah , tak berapa syok kan ??
fiza paham . =) 

aku dah kunci korungs dalam hati aku .. =)
kita kan kawan ??
1krk , 1 family . sayang giler kat korungs . hehe


btw ,
sampai di sini sahaja fiza kongsikan .
harap korung terhibur walaupun ceritanya tak best . =)
terima kasih kepada korungs sebab sanggup baca entry ni.

saya sayang pembaca , pengikut di blog saya . 
thanx ya . =)
jasamu amat dihargai . =)

salam persahabatan daripada fiza .

No comments:

Post a Comment