k.i.t.a


assalamualaikum korungs ..
apa habaq ??
sihat na ~

hari ini 11.11.2011 
smart kan tarikh ue ?? haha ..
by the way ,
fiza ingin mengucapkan SELAMAT BERCUTI 
kepada sesiapa yang sudah memulakan musim percutian .
fiza yang masih sekolah . 
sabar je lah .
sayangs ketat2 lha cikgu !

okayh .
sebenarnya fiza nak story something lha .
hah ??
tak nak baca ?? 
get oud from here . =/

nak baca ?? ^^
scroll lha sampai bawah yer . hehe

bismillahirahmanirahim ..
al-kisah .. hehe .. =D
hari ini sangad best .
apa yang best ??
JAMUAN AKHIR TAHUN lah ..
best tau .

GEMPAK SANGAD .
masing2 bawak laptop , 
handphone tak boleh lepas .
speaker untuk menguatkan volume jeritan hantu .
al-maklumlah , bosan .
masing2 tengok citer hantu .
cikgu yang relief join sekaki .

apa yang best ??
of course tyme makan . haha ...
kembong perot seyh .
thanx kepada HANISAH sebab bawa makanan yang cukup menyelerakan .
puas makan , letupkan belon pulak . 
sabar je lah .
hiaskan kelas macam majlis ue grand sangat , 
kelas lain siap cakap , 
"birthday party ea adik ?"
hehe . tak lha kak . cuma jamuan akhir tahun je .
"tak jemput puns "
harap maaf , terhad kepada 1KRK sahaja . =)

by the way ,
korungs memang terbaek lah .
harap kita kawan sampai bila2 .
tempuhi sebarang hinaan bersama .
pedulikan orang cakap , 
janji kita gembira .

dan , 
ucapan ini khas untuk calon SPM dan STPM ::
good uck for your exam .
strive excellence .
anda pasti boleh .
buat yang terbaik , 
ibu bapa anda harapkan kejayaan .


sekian sahaja entry pada hari ini untuk korungs .
harap korungs happy selalu ,
thanx anyway sebab sudi membaca entry di blog buruk niyh .
(sedar pon ko , fiza)

harap kesalahan yang fiza pernah lakukan ,
maafkan lah yer ~

jika korungs nak lihat gambar 11.11.2011 berkaitan dengan fiza ,
lihat lah di facebook yer .
sape yang belum add , add dulu yer ~

sambutlah salam persahabatan daripada fiza

No comments:

Post a Comment