we re student ...

assalamualaikum semua .. thanx again kerana dah jemu lihat blog niyh =)  . untuk entry kedua pada hari ini ialah .... "we re student" .. sape "we" ue ?? jup2 .. nak tunjuk something ..
 nampak tak gambar ue ??
yups ! itulah pelajar2 tingkatan 1 krk !! ^^
untuk pengetahuan semu lha yer , kami semua benci gambar niyh ..
sebab nye adalah ...
"kepoyoan mu terserlah "
hehe .. memang poyo kan gambar niyh ?
sorry gengs ! bab aku letak gambar sengal niyh .
whatever ...
back to the topic ...
fiza nak citer pasal rakan sekelas fiza ... 
1.HAZMEER .
nampak ue ?? itu lha *atok* saya . dia merupakan ketua kelas 1 KRK . nama penuh dia M.Hazmeer b Mazli . smart kan mamat niyh ? =P
2.MAZA
hah ?! yang cuns meletup niyh ... namanya MAZARINA . dia merupakan penolong kelas saya . budak niyh baik tau .. hehe =)
3.syahira
ini pulak budak paling slumber dalam kelas aku . best aw .. layan budak ni boleh gila .. ^^ . *maaf , gambar ni semasa darjah khas* nama dia Nor Syahira . merupakan AJK Kelas .
4.AINA
okayh .. see the name tag ?? nama penuh budak cute niyh adalah SITI NURAINNA . kechik je budak niyh . sudah berpunya . merupakan kawan baik saya .
5.fattyrah
itu ... yang pegang kad .. (Noor Athirah Asyiqin )
yang peace ue (Siti Fatimah ) dorg HAPPENING .. best aw
hehe .... itu je kot , nak upload gambar semua budak kang , full pulak . jup ea .. nak tunjuk something ....
KENANGAN BERSAMA MEREKA 
niyh namanye mesyuarat dewan . hehe .. nampak ?? sume encems kan ? =p  . *handsome ke ?
niyh pulak .. mesyuarat antara perempuan .. near the mirror . ^^
niyh lak tyme hari terbuka ..
tyme cikgu tiada dalam kelas .. ^^
lepak je kejenyer ... =)

niyh gambar tyme study ..
hasil kerja ictl dax cina
majlis sukan tahunan
ada banyak lagi .. jika nak , lihat kat fb saye yer ~
majlis hari jadi .
3 jejaka yang lahir pada bulan JULAI .

eat tyme ... ~
kreativiti kami terserlah ~
dan , ini adalah kebanggan kami semua (iya ke ?)
1 krk ....selamanya ~

hehe . sekian sahaja coretan dari fiza . 


No comments:

Post a Comment